Lid worden


Lidmaatschap Fedelin - Mode Unie 2018


FEDELIN en MODE UNIE, de sectororganisatie van de zelfstandige modedetailhandel, hebben sinds 2016 beslist om in de toekomst opnieuw nauwer samen te werken en een gebundeld lidmaatschap aan te bieden. Op die manier kan u als lingeriedetaillist meegenieten van alle voordelen die het Mode Unie lidmaatschap biedt. Tevens kunnen de krachten van beide organisaties gebundeld worden om meer activiteiten voor u te organiseren.
Gratis inspiratietour

Als lid van Fedelin kunt u genieten van tal van voordelen. Zo ontvangt u een cheque goed voor de deelname aan onze Inspiratietour naar Luik op maandag 19 maart onder leiding van modejournaliste Veerle Windels ter waarde van 300 euro!


Gratis ledenprogramma

Als lid kan u gratis of aan sterk verminderd tarief deelnemen aan ons ledenprogramma voor 2018. Daarbovenop kan u deelnemen aan alle activiteiten die Mode Unie organiseert. Het volledige programma vindt u op de homepage.


UNIZO

Tegelijk met Fedelin werd u ook lid van UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers. U kan dus ook genieten van alle UNIZO-ledenvoordelen.

 

Hoe wordt u lid van Fedelin & Mode Unie?

Schrijf 361,79 euro BTW incl. (= UNIZO lidgeld inbegrepen!) op MODE UNIE rekeningnummer BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer”. 


Vragen/ Voorstellen?

We staan open voor wat leeft onder onze leden. Dus hebt u voorstellen, ideeën of onderwerpen waar u graag iets meer wil over weten, laat ons dat gerust weten! In de mate van het mogelijke kunnen we dit dan uitwerken tot een interessant seminarie waar heel de sector baat bij heeft!  

Contacteer ons gerust elke werkdag via het FEDELIN-secretariaat op 02/21 22 637 of via info@fedelin-lingerie.be.