Lid worden


Lidmaatschap Fedelin - Mode Unie 2017


FEDELIN en MODE UNIE, de sectororganisatie van de zelfstandige modedetailhandel, hebben beslist om in de toekomst opnieuw nauwer samen te werken en een gebundeld lidmaatschap aan te bieden. Op die manier kan u als lingeriedetaillist meegenieten van alle voordelen die het Mode Unie lidmaatschap biedt. Tevens kunnen de krachten van beide organisaties gebundeld worden om meer activiteiten voor u te organiseren.
Gratis inspiratietour

Als lid van Fedelin kunt u genieten van tal van voordelen. Zo ontvangt u bij deze brief een cheque goed voor de deelname aan één van onze binnenlandse inspiratietours ter waarde van 300 euro.


Gratis ledenprogramma

Als lid kan u gratis of aan sterk verminderd tarief deelnemen aan ons ledenprogramma voor het najaar 2016 en voor 2017. Tevens kunt u deelnemen aan alle activiteiten die Mode Unie organiseert. Het volledige programma vindt u op de keerzijde van deze brief.


UNIZO

Tegelijk met Fedelin werd u ook lid van UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers. U kan dus ook genieten van alle UNIZO-ledenvoordelen.

 

Hoe wordt u lid van Fedelin & Mode Unie?

Schrijf 361,79 euro BTW incl. (= UNIZO lidgeld inbegrepen!) op MODE UNIE rekeningnummer BE88 426-3118031-41 met vermelding “Naam zaak + ondernemingsnummer + lidgeld 2016”. 


Vragen/ Voorstellen?

We staan open voor wat leeft onder onze leden. Dus hebt u voorstellen, ideeën of onderwerpen waar u graag iets meer wil over weten, laat ons dat gerust weten! In de mate van het mogelijke kunnen we dit dan uitwerken tot een interessant seminarie waar heel de sector baat bij heeft!  

Contacteer ons gerust elke werkdag via het FEDELIN-secretariaat op 02/21 22 637 of via info@fedelin-lingerie.be.